FOTBAL - UN TEREN

Terenul de fotbal din baza sportivă Poli Arena a fost complet reabilitat în anul 2019 și dispune de un gazon sintetic monofilament cu înălțimea firului de 50 mm, umplut cu nisip cuarțos și granule de cauciuc. Dimensiunile terenului sunt de 40 m x 20 m între liniile de joc, ceea ce permite desfășurarea în condiții optime a meciurilor între echipe alcătuite din maximum șase jucători. Iluminatul nocturn asigură o vizibilitate optimă pe toată suprafața de joc, iar baza sportivă pune la dispoziția jucătorilor și o bancă de rezerve pe teren precum și vestiare cu apă caldă în incintă.

BASCHET - 2 TERENURI

Cele două terenuri de baschet din incinta bazei sportive Poli Arena sunt dotate cu o suprafață sintetică modulară certificată FIBA și dispun de sisteme de baschet de asemenea certificate FIBA dotate cu panouri de sticlă securizată de dimensiuni oficiale. Terenurile au dimensiunile oficiale pentru baschetul 5 la 5 (28 m x 15 m) între liniile de joc și pot fi separate în patru terenuri de baschet 3x3. Iluminatul nocturn asigură o vizibilitate optimă pe toată suprafața de joc, iar baza sportivă pune la dispoziția jucătorilor vestiare cu apă caldă în incintă. Pe cele două terenuri cu suprafață modulară se pot juca în condiții excelente și alte sporturi, cum ar fi: tenis, volei sau badminton.

BASCHET - FAMILIE SI COPII

Două panouri de baschet reglabile pe înălțime, ideale pentru antrenamente invividuale sau petrecerea timpului liber alături de familie și copii. Suprafață modulară pe toată zona din jurul panourilor, care asigură un confort sporit și reduce riscul de accidentări.